www. sport .olza.pl
Kontakt: tel. (033) 85-78-720 fax: (033) 85-78-721 e-mail: sport@olza.pl
Szukaj: w ok
strona główna
Olimpiada Samorządowa
badminton
baseball
gimnastyka sportowa
gry karciane
hokej na lodzie
hokej na trawie
inne
jeździectwo
kolarstwo
koszykówka
lekkoatletyka
modelarstwo
narciarstwo alpejskie
narciarstwo klasyczne
piłka nożna
piłka ręczna
pływanie
siatkówka
skiboby
snowboard
sporty motorowe
sporty walki
strzelectwo
szachy
tenis stołowy
tenis ziemny
łucznictwo
łyżwiarstwo figurowe
wszystkie

POLECAMY:







BARBARIAN RACE W USTRONIU - DZIEŃ II 01/10/2019


W ostatni weekend na stoku Czantorii odbyły się trzecie w tym sezonie zawody w biegach terenowych z cyklu 'Barbarian Race'. 
O sobotniej rywalizacji na dystansach Arrow i Opener pisaliśmy w niedzielę, natomiast dzisiaj w wspomnimy o niedzielnych zmaganiach na królewskim dystansie – ‘Race’.

Trasę o długości trzynastu kilometrów i przewyższeniu sześciuset metrów, na której organizatorzy umiejscowili około trzydzieści przeszkód, najszybciej pokonał aktualny mistrz Polski w biegu klasycznym Dawid Hajnos z Szaflar. Drugi był reprezentant Czech Lukás Novák, a trzeci wicemistrz kraju – Sebastian Kasprzyk z Dobczyc. Tuż za podium uplasował się mistrz Europy, a zarazem triumfator sobotniego biegu Opener - Łukasz Oślizło ze Skrzyszowa.

W kategorii Open (gdzie dopuszczalne jest powtarzanie podejść na przeszkodach) triumfował Czech Lukáš Richter. Pozostałe miejsca na podium zajęli Konrad Biedrowski z Opoczna oraz Kacper Gazurek z Ustronia.


Wyniki:

http://www.sport.olza.pl/public/Barbarian Ustron 2019 - Race Elita.pdf

http://www.sport.olza.pl/public/Barbarian Ustron 2019 - Race Open.pdf

http://www.sport.olza.pl/public/Barbarian Ustron 2019 - Race Druzyny.pdf






Autor: SRiWR 'OLZA'


  Design & Copyright © 2005 - 2020 OlzaNet
All rights reserved. Wszelkie prawa zastrzeżone.
  
Aby ułatwić korzystanie z naszej strony internetowej, używamy plików cookies, które zapisywane są na Twoim komputerze. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat plików cookies znajdziesz w Polityce Cookies OK

Polityka prywatności