www. sport .olza.pl
Kontakt: tel. (033) 85-78-720 fax: (033) 85-78-721 e-mail: sport@olza.pl
Szukaj: w ok
strona główna
Olimpiada Samorządowa
badminton
baseball
gimnastyka sportowa
gry karciane
hokej na lodzie
hokej na trawie
inne
jeździectwo
kolarstwo
koszykówka
lekkoatletyka
modelarstwo
narciarstwo alpejskie
narciarstwo klasyczne
piłka nożna
piłka ręczna
pływanie
siatkówka
skiboby
snowboard
sporty motorowe
sporty walki
strzelectwo
szachy
tenis stołowy
tenis ziemny
łucznictwo
łyżwiarstwo figurowe
wszystkie

POLECAMY:







DRUGI TEGOROCZNY START PIOTRA BRZÓZKI W ZAWODACH PŚ 17/04/2012


Piotr Brzózka z Ustronia zajął pięćdziesiąte miejsce w drugich w tym sezonie zawodach Pucharu Świata w kolarskim cross-country, które odbyły się w belgijskiej miejscowości Houffalize.
Zawodnik grupy JBG-2 Professional MTB Team do zwycięzcy, Juliena Absalona z Francji stracił 8 minut i 8 sekund.


Wyniki:

1 Julien Absalon Francja 1:30.22
2 Nino Schurter Szwajcaria + 0.38
3 Marco Aurelio Fontana Włochy + 1.03
4 Burry Stander RPA + 1.20
5 Manuel Fumic Niemcy + 1.34
6 Florian Vogel Szwajcaria + 2.17
7 Stephane Tempier Francja + 2.23
8 Jean-Christophe Peraud Francja + 2.34
9 Jose Antonio Hermida Ramos Hiszpania + 2.38
10 Fabian Giger Szwajcaria + 2.47
. ... ... ...
50 Piotr Brzózka Polska + 8.08



Klasyfikacja PŚ (po dwóch zawodach)

1 Nino Schurter Szwajcaria 450 pkt.
2 Julien Absalon Francja 400 pkt.
3 Burry Stander RPA 350 pkt.
4 Nanuel Fumic Niemcy 300 pkt.
5 Marco Aurelio Fontana Włochy 260 pkt.
6 Stephane Tempier Francja 230 pkt.
7 Jaroslav Kulhavy Czechy 225 pkt.
8 Jose Antonio Hermida Ramos Hiszpania 220 pkt.
9 Lukas Fluckiger Szwajcaria 210 pkt.
10 Fabian Giger Szwajcaria 180 pkt.
. ... ... ...
49 Piotr Brzózka Polska 41 pkt.





Autor: SRiWR 'OLZA'


  Design & Copyright © 2005 - 2020 OlzaNet
All rights reserved. Wszelkie prawa zastrzeżone.
  
Aby ułatwić korzystanie z naszej strony internetowej, używamy plików cookies, które zapisywane są na Twoim komputerze. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat plików cookies znajdziesz w Polityce Cookies OK

Polityka prywatności